U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Koemelk overgevoeligheid

Er komen steeds meer aanwijzingen dat A2 melk de overgevoeligheid bij mensen verminderd of weg zijn. Een verklaring hiervoor kan gevonden worden in het feit dat bij de vertering van A1 melk de stof peptide vrijkomt. Dit is een lichaamsvreemde stof die ervoor zorgt dat je overgevoelige reacties krijgt van deze melk producten. Bij de vertering van A2 melk komt die stof peptide niet vrij, waardoor de overgevoeligheid weg blijft. 

Onze koeien zijn onderzocht op A2 gen daar is uitgekomen dat 70% van onze melk gevende koeien dubbel A2 gen hebben. Mocht je een koemelk overgevoeligheid hebben en het wilt uitproberen neem dan contact met ons op.

 

Zojuist een reactie gekregen van iemand die mijn A2A2 melk heeft geprobeerd;
Mariëlle:
Het is lekkere verse melk. Het smaakt niet anders dan de "normale " melk.

Ik heb normaal gesproken bij het drinken van melk veel darmklachten en hoofdpijn. Hiervoor ben ik wel eens bij een orthomoleculair diëtist geweest en hierdoor weet ik dat de klachten komen van lactose. Als ik lactosevrije producten gebruik zijn die klachten aanzienlijk minder, voornamelijk de darmklachten. ...
Bij het drinken van deze melk heb ik geen klachten gehad dus ben ik zeker voorstander van deze melk. Het zou super zijn als deze ook te koop is bij de supermarkten.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?